More

Naša velika Grčka avantura

videopis… preporuka je da se pusti video i uživa… zvučnici uključeni. 9/11… ili ti 254-ti dan u godini… još 111 dana do kraja 2015-te i 23 dana do povratka kući…. Planirali cele godine i u ponoć krećemo u našu veliku Grčku avanturu.

Kampovanje

Gradovi

Amalfi – Antica Repubblica marinara

Neopisiva lepota Amalfija je toliko legendarna, da postoji sledeća izreka: za Amalfitana, dan kad ode u Raj – isti je kao svaki drugi dan… Ma daj, ima toliko divnih mesta…

Planine

Did you see Zell am See

Čitajući brojne putopise po net-u zaključio sam kako svi tako dobro isplaniraju svoj odmor da im je svako letovanje ili zimovanje pun pogodak. Destinacija prelepa i uzbudljiva, smeštaj savršen, provod nezaboravan. Nešto slično facebook-u gde su svi nasmejani, lepi i mladi, u društvu zgodnih devojaka i mladića dok vi samujete u sobi buljeći u monitor svog kompjutera i tuđe „savršene“ živote.

Kopaonik: Najbolje od Srbije

U poslednje vreme je aktuelno promovisanje turističke ponude Srbije. Reklame, kampanje, vaučeri… Poznato je da nemamo more, banje nam nisu baš u najboljem stanju, seoski turizam u povoju a kad je reč o zimskom turizmu priča obično počinje i završava se na sankanju i šetnjama po Zlatiboru i Tari.

Etno turizam

Verski turizam u Srbiji – najlepši srednjevekovni manastiri

Manastiri zasigurno zauzimaju važno mesto u turističkoj ponudi Srbije. Od vremena velikog župana Stefana Nemanje, u drugoj polovini 12. veka, pa kroz čitav srednji vek oni su u Srbiji nicali kao pečurke posle kiše.