Kako postati saradnik?

Želimo da na ovom mestu kvalitetno provedete vreme, da dobijete korisne i važne informacije, kako biste se bolje pripremili za buduća putovanja. Ukoliko imate vremena i ako ste dobre volje, od Vas očekujemo da aktivno učestvujete u radu foruma i da sa nama podelite svoja iskustva sa pređašnjih putovanja.

Da biste postali saradnik na portalu i dobili mogućnost da pišete i objavljujete svoje putopise ili blogove, pratite sledeće korake:

1. Potrebno je da prethodno budete član našeg foruma

2. Kao registrovani član foruma, pošaljite privatnu poruku korisniku „portal“ (putem odgovarajuće aplikacije na forumu) sa iskazanom željom da postanete saradnik na portalu. (Ova procedura je postavljena kako bismo osigurali da član foruma i autor na portalu pod istim korisničkim imenom budu iste osobe i kako bismo sprečili da neko, makar i iz šale, na portalu preuzme identitet nekog od članova foruma);

3. Uskoro ćete dobiti privatnu poruku od korisnika „portal“ u kojoj će se nalaziti pristupni podaci za portal (korisničko ime – isto kao vaše na forumu i privremena lozinka);

4. Sa dobijenim podacima ulogujte se na portal. Posle uspešnog logovanja pojaviće Vam se korisnički meni.

5. Pre nego što se izlogujete, obavezno promenite Vašu privremenu lozinku (dobijenu putem privatne poruke na forumu) u lozinku koja će biti samo Vama poznata.

Ostavite odgovor