Novak nema pojma

Zašli ste u izvesne godine, pritisak i holesterol rastu dok su neke druge funkcije počele da padaju. Doktor vam je preporučio manje stresa i više fizičke aktivnosti. Međutim…

Ne uspevate da nađete dovoljno slobodnog vremena, ekipu raspoloženu za basket ili mali fudbal, termini za tenis i plivanje su preskupi… Ne očajavajte, rešenje ipak postoji.

Današnja tehnologija je toliko uznapredovala da su se kompjuterske igrice po realnosti (barem vizuelno) opasno približile stvarnom svetu. Popularne igračke konzole kao Sony Play Station ili Microsoft X Box korisnicima nude novo iskustvo. Umesto džojstika kao upravljački interfejs nude svetleće palice čije pokrete konzola registruje i reflektuje na pokrete vašeg lika u igri.

Dobro ćete se zabaviti ali i zadihati i oznojiti, kao da vas je reketom išamarao Novak lično. Ipak, posle malo vežbe, shvatićete da Novak nema pojma i da prvo mesto na ATP listi pripada upravo vama.

Evo kako to izgleda na Play Stationu

Kod X Boxa vam čak nisu potrebne ni svetleće palice, jer uređaj detektuje vaše pokrete ruku.

Vama ostaje samo da malo raspremite stvari u dnevnoj sobi kako ne bi prilikom backhand paralele oborili kakvu skupocenu vazu  jer će vam bračna drugarica tada uputiti jedan neodbranjivi smeč volej.

Ostavite odgovor